Om mig

Om mig

 

Min egen resa började med egenutvecklade meditationer som barn. För ungefär 20 år sedan upptäckte jag asanas och där startade min resa inom yogans filosofi.

 

Yoga ett helhetspaket

För det är just det yogan är för mig. Ett helhetspaket som innehåller både sött, surt och salt, och där asanas bara är en del. Förvisso en viktig sådan, men ändå bara en av de delar som tillsammans skapar den självutvecklande, kompromisslösa yogan.

 

Yogan håller mig jordad

Yogan har hållit mig jordad då det stormat hårt kring mig. Av egen erfarenhet vet jag hur det känns att lugna andningen, sänka pulsen, koppla på närvaron igen genom att hitta ett flöde i asanas och medvetenhet i meditationen. Har du en gång känt det vet du exakt vad jag menar, kraften i att veta att du och din egen kropp kan åstadkomma detta!

 

 

Camilla Storbjörk

 

Citat jag vill dela:

"Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end."

John Lennon

Yoga Alliance-registrerad

 

Under det senaste årtiondet har jag vetat att jag en dag ska ägna mig åt att lära ut detta verktyg. Olika delar i livet föll på plats – som det alltid gör - och nu är jag Yoga Alliance-registrerad och har börjat möta mina elever. Det är utvecklande, krävande och spännande - och jag vill inget annat!

Det jag vill lära ut är att varje människa kan möta sig själv och hitta sin helhet inom yogan. Via asanas, andningsövningar och meditation. Jag använder och lär ut yogan som ett verktyg till medvetenhet och självkännedom. Muskelstyrka och smidighet kommer på köpet.

Det väsentliga är vad du tar med dig från mattan in i ditt vardagliga liv. Hur ser din yoga-off-the-mat ut? Du kan vara aldrig så vig och fokuserad på mattan, men hur ser det ut då du stoppat undan den?

DET är den största utmaningen, och det intresserar mig mest. Det är krävande och tar sin träning, men den kroppsliga och mentala utveckling som är möjlig är värd varje ryggrotation och andetag.

Om du vill veta mer om mig och hur jag reflekterar, lever och utmanar kan du följa min blogg.

 

Här hittar du bloggen...(snart)

 

Vill du komma i kontakt kan du göra det här.

 

Vill du boka klass eller workshop kan du göra det här.

Copyright @ All Rights Reserved