Jani Kama Yoga

Jani Kama Yoga

Översatt till sanskrit står Jani Kama för Kvinnlig Sexualitet. Alltså är Jani Kama Yoga en yogaform för utveckling av den kvinnliga sexualiteten. Här tolkar många in sexuella aktiviteter och tankarna kanske går till sänghalmen, men faktum är att ett pass i Jani Kama Yoga är utvecklat i stort som ett Hatha pass.

Unikt för Jani Kama Yoga

 

Det som skiljer är att genom hela passet ligger fokus på bäckenbottenträning, core- och höftöppnande asanas samt blodcirkulation. Vi arbetar också mycket med Bandhas, kroppslås, för att låsa och öppna våra energikanaler och därigenom få öppnare flöden. Under meditationen fokuserar vi på vår energi och dess flöde genom kroppen, och identifierar hur vår sexuella energi känns.

Med inspiration från forskning

 

Jani Kama Yogan har inspirerats av empirisk forskning på yoga och sexualitet, samt olika metoder att fysiskt och mentalt frigöra blockeringar. En kurs inleds med en workshop där vi identifierar bäckenbottenmuskulaturen, hittar våra lås och pratar om vad sexualitet är och hur den i vårt sexualiserade samhälle påverkar oss.

 

Jani Kama Yoga klasser är enbart för kvinnor.

Sagt om Jani Kama yoga

 

"Lusten ökade genom knipövningarna."

 

"Jag har mer koll på hur man använder musklerna i det sexuella området."

 

"Jag tycker bättre om min kropp när jag varit på Jani Kama yogan."

 

"Jag är inte längre orolig för läckage under nysningar. Förr har jag alltid varit tvungen att hålla benen i kors för att hålla igen."

 

Ingen klass för tillfället.

 

Hör gärna av dig för workshop kring bäckenbotten, yoga och sexualitet.

För mer information och bokning, klicka här.

 

Copyright @ All Rights Reserved